Over Visser Advies,
Wegwijs in overheidsrecht

Visser Advies is een ervaren juridische dienstverlener op het gebied van overheidsrecht, gevestigd in Heiloo in Noord-Holland. Juridische expertise wordt gecombineerd met een informele en transparante benadering van onze klanten. U als cliënt wordt voorzien van deskundige juridische diensten tegen lage kosten.

U als particulier, bedrijf of overheid bent van harte welkom bij Visser Advies. U kunt ons inschakelen voor korte adviesvragen, gerechtelijke procedures, alternatieve geschilbeslechting, dienstverlening ad interim, projectbegeleiding en workshops.

Met wie werkt u?
Bij Visser Advies werken twee juridisch adviseurs die in hoofdzaak alle werkzaamheden verrichten. Voor specifieke dienstverlening, zoals taxaties, werkt Visser Advies samen met door de rechtspraak erkende deskundigen. Visser Advies heeft daarnaast een samenwerkingsverband met juridische adviseurs die in voorkomende gevallen mee-adviseren. Zo zijn wij minder kwetsbaar bij overmacht en gaat onze dienstverlening gewoon door.

Hoe wij werken
Eerlijkheid, openheid en bereikbaarheid van onze adviseurs staat bij ons voorop. Dit betekent ruime tijden waarop u ons kunt bereiken. Ook betekent dit dat wij eerlijk naar u zijn over onze handelwijze ten opzichte van uw zaak. Wij maken een eerlijke inschatting van uw kansen en maken samen met u een strategie waarop wij uw zaak gaan aanvliegen. Tijdens onze opdracht houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo zijn er voor u geen verrassingen.

Visser Advies hanteert lage tarieven omdat wij vinden dat juridische hulp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Dit betekent ook dat wij verder geen reis- en kantoorkosten in rekening brengen. Ook kunt u altijd even bellen of een e-mailbericht sturen om de stand van zaken te horen. Wij sturen hiervoor niet gelijk een hoge rekening.

Visser Advies gaat verder dan alleen er voor u zijn en zaken voor u winnen als dat aan de orde is. Wij vinden het belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met het resultaat en onze dienstverlening. Dat is wat telt. Daar werken wij naar.

Integriteit
Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Uw verhaal is bij ons vanzelfsprekend 
vertrouwelijk. Wij garanderen daarnaast ook dat wij geen klanten aannemen die belangen kunnen schaden van bestaande klanten. In dat geval verwijzen wij die klant door naar een andere juridische adviseur.

Visser Advies - Wegwijs in Overheidsrecht - Noord-Holland

mr. R ( Ruben) Visser

Visser Advies - Wegwijs in Overheidsrecht - Noord-Holland

mr. M. (Mariska) Bak